Promotie video

Pronova Praktijkonderwijs 2022

Voor Pronova Praktijkonderwijs hebben wij in 2018 al een promotie video gemaakt om zo nieuwe leerlingen te werven. Maar na een nieuwe stroom van leerlingen en ontwikkelingen binnen Pronova is het tijd voor een frisse video. Dit jaar hebben we veel gebruikt gemaakt van POV (Point of view) shots, splitscreens en vlogen we met de drone door o.a. de sportzaal en het klaslokaal.

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]!

Hoopman Machines 110 jaar – POAH

Hoopman Machines B.V. in Aalten maakt wereldwijd machines voor de voederwinning, veehouderij, uienverwerking, biogasindustrie en infratechniek. Voor hun 110 jarig bestaan maakte wij een viral film met weerboer Gerrit Vossers, geboost door organische marketing via TikTok. In de film is te zien (aan de hand van o.a. gedigitaliseerde 8mm film) hoe Gerrit opgroeit met de ambachtsmachines van Hoopman en dochtermerk Holaras – want zo is de ‘poah’ ontstaan.

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]

Leefbaarheidsvisie Kleine Kernen

“Wij hebben zoveel projecten, die kunnen we nooit allemaal in beeld brengen”, was de uitdaging die de gemeente Oost Gelre ons gaf. Wij bedachten een oplossing: we koppelen alle leefbaarheidsprojecten in de kleine kernen van de gemeente aan korte tekst, gepresenteerd door de bewoners van de kleine kernen zelf. Het resultaat: een verhaallijn die alle leefbaarheidsprojecten in beeld brengt.

Park Vossenburcht


In opdracht van de gemeente Oost Gelre hebben wij de ontwikkeling en plannen voor Park Vossenburcht in beeld gebracht. Het doel van de video is om feedback te verkrijgen van de bewoners van Lievelde ten opzichte van de plannen. Hiervoor zijn alle belanghebbende partijen betrokken en zijn de plannen in 3D beeld getoond.

FoodVia

FoodVia maakt lokale gezonde maaltijden bereikbaar voor iedereen. Het eerste restaurant opent in Arnhem.
Het is een nieuwe restaurantketen die zich richt op duurzame, gezonde maaltijden uit de regio die je alleen of in gezelschap kan komen verorberen.
Om dit concept onder de aandacht te brengen maakten wij deze animatie.
Klik hier voor de crowdfunding campagne.

Brouwhoes The Movie Trailer


Voor de Brouwhoes Bier Experience hebben we onze eerste echte interactieve speelfilm gemaakt. De film bevat twee soortgelijke verhaallijnen, één die zich in 1627 afspeelt en één in het heden. In de interactieve bierbeleving in Lievelde wordt de film op een groot scherm getoond. Voor het scherm staat een paal met een grote rode knop. Wanneer de film begint met spelen wordt standaard de film uit het heden getoond. Wanneer kijkers de grote rode knop indrukken, schakelen ze naar de film uit het verleden. Voor de nieuwsgierige kijkers hebben we een trailer van de film gemaakt.

Groeps-escape

Op locatie een Escaperoom beleving? Ideaal voor trainingen en teambuildingsactiviteiten. Martijn Koedam van Groeps-escape wilde IetsAnders.nl. Dus we hebben een sfeerimpressie gemaakt van deze mobiele escaperoom-kisten. De video is voorzien van eigen gecomponeerde muziek. Met dank aan Nedap N.V. en Beachclub MEER voor de prachtige locaties.

Vrijwilligersonderzoek Gemeente Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre vroeg ons om een concept te bedenken om het vrijwilligersonderzoek onder de aandacht te brengen op hun social mediakanalen. We hebben het thema “Zonder vrijwilligers geen leefbaarheid” letterlijk genomen in de video’s over de Bloemencorso in Lichtenvoorde en de vrijwilligers van de VVV in Groenlo.

Het nieuwe huis van HAN Sport en Bewegen


In opdracht van de Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we het nieuwe huis van HAN sport en bewegen in beeld gebracht door middel van timelapses, hyperlapses, slowmotions, eigen muziekproductie en sounddesign. De video laat een overzicht van alle faciliteiten in en rondom het nieuwe gebouw zien: een ideale plek voor het samenwerken binnen de driehoek onderwijs, onderzoek en praktijk.

Over De Top Festival

Voor het Over De Top Festival maakten we drie teasers die voorafgaand aan het festival op alle social mediakanalen van het festival gedeeld zijn. Het thema was ‘festivalkriebels’ en het doel van de video’s was om zoveel mogelijk mensen alvast in de stemming te krijgen voor het Lichtenvoordse festival.