Bedrijfsvideo

Holaras 5000e Kuilverdeler

Dit jaar stond Holaras stil bij een mooie mijlpaal. Hoopman Machines heeft de 5000e kuilverdeler geproduceerd en afgeleverd bij hun dealer. Aan ons de vraag om 45 jaar terug in de tijd te gaan met de heer Joop Visser, die destijds zijn gras zo egaal mogelijk wou verdelen. Joop vroeg zich af “Kon dit niet met een machine in plaats van de hooivork?”. Na een proces van verhalen induiken, opschrijven, filmen en editen is dit het eindresultaat.

Benieuwd naar alle Hoopman Machines projecten? Check dan hier onze [Instagram post]

Pronova Praktijkonderwijs 2022

Voor Pronova Praktijkonderwijs hebben wij in 2018 al een promotie video gemaakt om zo nieuwe leerlingen te werven. Maar na een nieuwe stroom van leerlingen en ontwikkelingen binnen Pronova is het tijd voor een frisse video. Dit jaar hebben we veel gebruikt gemaakt van POV (Point of view) shots, splitscreens en vlogen we met de drone door o.a. de sportzaal en het klaslokaal.

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]!

Holaras

Voor de vernieuwing van de website gaf Hoopman Machines B.V. de opdracht om een flitsende bedrijfsfilm te maken voor haar merknaam Holaras. De agri-machines van Holaras worden lokaal ontwikkelt in Aalten, maar wereldwijd ingezet. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. Alles gebeurd onder één dak – de kunst om dat op film te zetten!

Benieuwd hoe wij deze video hebben gemaakt? Check dan hier onze [behind the scenes]

ACtronics Revisielijn

Voor auto revisiebedrijf ACtronics hebben wij een instructievideo van de revisielijn van een ABS-unit gemaakt, om meer inzicht te geven in de geavanceerde werkwijze van het bedrijf.

TTL Group


Voor de staalleverancier TTL Group in ‘s-Heerenberg hebben wij deze corporate video gemaakt, met als slogan: “Nothing beats our steel”. De video maakt een knipoog naar de Tesla Cybertruck van Elon Musk.

Kaasboerderij Weenink


Om de rondleiding van Kaasboerderij Weenink compleet te maken, hebben wij een introductiefilm gemaakt om het gehele bedrijf aan de bezoekers te laten zien. De complete film is uiteraard alleen te bewonderen op de boerderij zelf tijdens een rondleiding, vandaar deze korte promotievideo van de in totaal 20 minuten durende film.

Pronova Praktijkonderwijs


Pronova Praktijkonderwijs vroeg om een ‘aansprekende, vlotte, hippe’ promofilm. Zo gezegd, zo gedaan. Door het ‘fly through’ effect toe te passen, krijgt de kijker het idee dat hij als het ware door de verschillende ruimtes van de school ‘vliegt’. De beelden zijn door middel van verschillende visuele effecten aan elkaar gekoppeld. Het resultaat is een frisse film waarin alle aspecten van het onderwijs op Pronova in beeld zijn gebracht.

Kramp Farmer

Voor dé groothandel in agrarische reserveonderdelen, Kramp, hebben we vijf films ontwikkeld voor hun eerste campagne die zich richt op de boer zelf. Via een brand video, een commercial en drie social video’s wordt de boer verwezen naar zijn dichtstbijzijnde Kramp dealer voor kennis, een breed assortiment en een snelle levering van reserveonderdelen.