Smarthub Achterhoek Video

De Achterhoek profileert zich als Smart Industry regio. We hebben deze video geproduceerd als aftrap van de campagne SmartHub Achterhoek.
In korte tijd hebben we, in samenwerking met onze opdrachtgever Frappant, een concept bedacht.

Nadat het script was uitgewerkt, hebben we direct een mannelijk model opgenomen in de studio gebruikmakend van macro video opnames.
video shoot smarthub
Vervolgens de stem van Willem te Molder opgenomen in onze eigen audio studio,

willem te molder

en de film voorzien van frisse overlays en een in huis gecomponeerde soundtrack.

toekomst inde maak smarthub cubase studio muziek

Op 27 nov 2015 is de achterhoek officieel gelanceerd als Smarthub door astronaut Andre Kuipers bij de DRU in Ulft tijdens de Talententuin. andre Kuipers smarthub

Smarthub?
De Achterhoekse (maak)industrie en andere bedrijven en instellingen gaan zich toeleggen op Smart Industry. Dit wil zeggen: het combineren van de nieuwste technieken op het gebied van digitalisering, informatieoverdracht en produceren. Productie, maar ook dienstverlening kan daardoor veel efficiënter en flexibeler gebeuren en dus goedkoper en duurzamer. Doel is het behoud van talent in de regio en het aantrekken van bedrijven. Er is een dynamisch Actieplan Smart Industry waarvan profilering een belangrijk onderdeel uitmaakt.

In de Achterhoek gonst het van vernieuwing. Bedrijven in de maakindustrie en vele andere sectoren zetten in op een nieuwe beweging, die ook wel de vierde industriële revolutie wordt genoemd: Smart Industry. Door informatie- en communicatietechnologie te integreren in de processen van organisaties, realiseer je slimmere, efficiëntere en meer hoogwaardige producten en diensten. En laten Achterhoekers daar nou bijzonder goed in zijn. Want slim werken zit in onze genen. Dat maakt de Achterhoek bij uitstek de broedplaats voor innovatie en de landingsplaats voor ondernemerschap en talent.

smarthub achterhoek logo

Top!